Welkom bij de Webshop van The Healing Path.

 

 

Personen die door Marion Antonis worden doorgestuurd, kunnen  vanaf 1 januari al hun benodigde producten bij The Healing Path bestellen. Vergeet niet uw kortingscode in te vullen want personen die worden doorgestuurd door Marion ontvangen altijd 10% korting op hun gehele aankoop.

Bent u niet doorgestuurd door Marion, dan is het ook mogelijk om onze producten te bestellen. De 10% korting zal dan niet van toepassing zijn.

 

Producten kunnen bij ons afgehaald worden indien dit voor u mogelijk is. Mocht dit niet lukken dan versturen we de producten per pakketpost. Hiervoor vragen we uiteraard verzendkosten.

 

Uitleg

 

Alle Sanum  producten kunt u vinden in de A t/m Z index. Per product vindt u alle informatie die van toepassing is. Let op !, het is altijd raadzaam om de algehele tekst/informatie van het product te lezen en in acht te nemen. 

Buiten de Sanum producten vindt u bij ons ook andere artikelen. Deze kunt u vinden onder het kopje, overige producten.

Ondanks dat de webshop in zijn geheel operationeel is zijn we nog steeds bezig met het zoeken naar de juiste producten. Mocht er een product onverhoopt niet tussen staan, laat het ons dan weten!