You and Me Healing.

 

Wanneer het even nodig is lopen we mee op jouw Helend Pad. 

 

Je kunt bij The Healing Path terecht voor verschillende Energetische Behandelingen. Op het moment dat we een aanvraag krijgen nemen we contact met je op. Samen gaan we het gesprek aan om te kijken waar je staat en welke behandeling hier op aansluit. Na de behandeling nemen we de tijd om na te praten en daar waar nodig en/of gewenst kunnen we oefeningen meegeven die je thuis kunt doen.

 

De duur van een behandeling varieert per persoon. We zullen niet abrupt stoppen omdat er bijvoorbeeld al een uur om is. Tevens zitten er ook geen extra kosten aan verbonden. Ik neem de tijd voor jou.

 

Opschonen van het Lichaam.

Indien gewenst kunnen mensen vanuit het Levend Bloed Onderzoek doorgestuurd worden voor een Energetische behandeling. Tijdens de behandeling wordt het Energetische en vooral het Biologische lichaam opgeschoond. Na overleg met Marion weet ik precies welke delen van het lichaam juist wel of niet behandeld dienen te worden. Tijdens het opschonen halen we afvalstoffen uit het lichaam en wordt het zelfhelend vermogen weer geactiveerd. Ik behandel op cel niveau. De behandeling is ter ondersteuning van het zuur base proces waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de Organen, Bloedbaan, Spieren enz, maar ook de aan en afvoer van energie. Tijdens het ontzuren van het lichaam is het raadzaam om 2 a 3 behandelingen in te plannen om het lichaam te ondersteunen. In sommige gevallen kan het ontzuring proces zelfs verkort worden. Voor, tijdens en na een behandeling vindt er overleg plaats tussen Marion en mij. Dit, zodat alle neuzen in de zelfde richting staan en er duidelijkheid blijft tussen ons allen.

 

 

The Healing Path Behandeling.

 

Het is ook mogelijk om een The Healing Path behandeling in te plannen. Voor een behandeling start bekijken we samen waar je staat op jou pad en wat je hulpvraag is. Ik breng in kaart wat er zich in je lichaam en geest afspeelt. Het lichaam is een belangrijke graadmeter die een locatie aangeeft waar we tijdens de behandeling extra aandacht aan mogen schenken. Bepaalde emoties en gedachtenpatronen laten zien waar jij jezelf bevindt. Deze emoties en gedachtenpatronen geven in combinatie met eventuele lichamelijke klachten een helder beeld voor mij als behandelaar. De ziel laat ons via het lichaam en emoties namelijk weten wat er aangekeken en doorvoeld mag worden. De schaduwstukken die vaak het onderliggende probleem zijn, zijn niets om bang voor te zijn. Het is juist iets moois !

 

Voor we van start gaan is het zaak om tot rust te komen. Even alle indrukken van de dag laten gaan voor wat het is. Het aarden en centreren zorgt voor rust en ontspanning. Vanuit deze ontspanning gaan we de diepte in. Na het ontdoen van  frequentie banden verbinden we onszelf met het hart. Vanuit het hart ga ik de behandeling starten en komt alles aan bod wat aan bod mag komen. De tijd die ik nodig heb varieert per persoon. 

 

Na de behandeling nemen we de tijd om na te praten. Daar waar nodig en/ of gewenst kunnen we oefeningen meegeven die thuis herhaalt kunnen worden. 

 

 

 

 

Mensen die vanuit Levend Bloed Onderzoek worden doorgestuurd betalen bij ons een vaste bedrag van EU 60,- inclusief Btw.

 

Mensen die bij The Healing Path een behandeling boeken betalen een vast bedrag van EU 70,- inclusief Btw.

 

Voor vragen kunt u ons bereiken via onderstaand formulier. Vermeld ook uw telefoonnummer.