Let's Heal Together

 

 

Sinds 2023 werk ik nauw samen met Orthomoleculair therapeut, Darmtherapeut, Levend bloed analyse Marion Antonis.

 

De samenwerking ontstond vanuit het idee om een analyse te maken van het bloed voor en na een behandeling. Na een behandeling van 45 minuten zagen we een verbluffend resultaat die ons beide ontzettend blij stemde. Het bloed was schoner en het zelfhelend vermogen was geactiveerd en weer zichtbaar.

 

Een behandeling kan voor, Tijdens en Na het advies plaats vinden. Ik adviseer de persoon in kwestie wel om het advies van Marion nauwlettend te volgen zodat de resultaten nog beter zijn. Vanuit onze ervaring zien we dat een behandeling in week 6 en week 12 goed aansluit op het proces tijdens het zuur base advies en de navolging er van. Meer behandelingen zijn altijd mogelijk in goed overleg.

Tijdens deze vorm van behandelen reinigen we energetisch het bloed, organen en daar waar nodig andere delen van het lichaam. Wat er exact gedaan wordt is per persoon verschillend.

 

Voor en na een behandeling vindt er overleg plaats tussen Marion en mijzelf zodat we precies in kaart kunnen brengen waar u als persoon staat en welke delen er behandeld of juist niet behandeld dienen te worden.

 

Een behandeling kan via ons telefoonnummer of website aangevraagd worden.

 

Voor een afspraak of informatie omtrent bloed analyse verwijs ik u door naar: www.levendbloedanalyse.info of mail@levendbloedanalyse.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een Behandeling.

Voor de Behandeling.

Voor de Behandeling.

Voor de Behandeling.

Na de Behandeling, Geen gisten meer te zien.

Na de Behandeling.

Na de Behandeling, Minder schimmels en sporen.