Welkom op de website van The Healing Path.

 

 

Ik ben Barry Van Dorst, 42 jaar, Getrouwd en vader van 2 prachtige kinderen. Sinds mijn 18e ben ik mezelf bewust aan het ontwikkelen op het gebied van energetische behandelingen en meditaties. Als ik terug kijk op waar ik vandaan kom, dan kan ik je zeggen dat het een flinke wandeling is geweest. Tijdens het bewandelen van mijn eigen helend pad heb ik geleerd wat er in mij als persoon omgaat. Ik leerde te luisteren naar mijn eigen lichaam welke nu nog steeds als graadmeter fungeert. Mijn lichaam geeft aan wat ik in het hier en nu mag ervaren, bekijken en doorvoelen. Deze manier van zijn heeft me ontzettend veel rust en stabiliteit gebracht. Het is fijn en rustgevend als ik terug kan kijken op bepaalde situaties in mijn leven en er geen negatieve lading op voel.

 

Ik heb geleerd dat ik mijn schaduwzijdes mag aankijken en er niet bang voor hoef te zijn. Door te stoppen met rennen en te starten met luisteren sta ik nu met beide benen op de grond en voel me krachtiger en liefdevoller. Het is voor mij een waar genot om vanuit deze kracht mezelf te zijn. Een liefdevolle vader en man die vanuit zijn ervaringen een helpende hand aanbied aan hen die het goed kunnen gebruiken. 

 

Uit deze kracht is het idee The Healing Path geboren. Vanuit deze website wil ik je een aantal facetten aanbieden die mogelijk ook jou kunnen ondersteunen op het helende pad wat je bewandeld. 

 

Op korte termijn zal het aanbod uitgebreid gaan worden met een Opleiding. Tijdens deze opleiding gaan Marion Antonis en ik het uitgebreid hebben over het helende pad en alle persoonlijke ervaringen die we op dit pad tegen kunnen komen. Enkele onderwerpen zijn, De 4 Hartenkamers en de weg er na toe, aarden, opschonen, frequentie banden en nog veel meer!

 

Tevens zal medio 2024 onze webshop van start gaan! Een voor mij leuke uitdaging waar we achter de schermen volop mee bezig zijn.