Opschonen en Uitzuiveren.

 

 

Het pad wat we dagelijks bewandelen is er 1 met vele ervaringen. Ieder van ons gaat op geheel eigen wijze met deze ervaringen om. Maar waarom worden we geconfronteerd met al die lichamelijke en geestelijke reacties die voortkomen uit deze ervaringen. En het belangrijkste, hoe ga je er mee om.

 

Als ik planeet Aarde vanuit mijn gevoel bekijk, is het dan misschien mogelijk dat onze Aarde een ervaringsplaneet is waarop we juist alle ervaringen mogen aangaan die onze ziel nodig heeft. Op Het Helend Pad wat ik bewandel fungeert mijn lichaam als graadmeter. Het geeft precies aan waar er iets opspeelt. In plaats van te zoeken buiten mezelf heb ik geleerd er naar toe te gaan en te luisteren. Ik luister als het ware naar wat mijn lichaam mij wil vertellen.  

 

Het luisteren naar het lichaam en vanuit de stilte ervaren is voor mij het schaduwwerk. Dit schaduwwerk is niet iets om bang voor te zijn, Het is juist mooi dat onze Ziel het lichaam gebruikt om ons te laten voelen. Als we wat dieper op de materie ingaan dan kun je 1 of meerdere rode draden herkennen. Deze rode draden zien we terug in dit leven en vorige levens. Je kunt de rode draad zien als een thema. Bijvoorbeeld het thema, Niet gezien en Gehoord voelen. Aan dit thema zit dan ook een collectief vast. Je kunt wel stellen dat op het moment dat je jezelf heelt je dus ook meerdere zielen helpt.

 

Zoals ik al vertelde is ons lichaam een graadmeter en kan het je precies duidelijk maken wat aandacht nodig heeft. Maar je kunt meer doen om jezelf op te schonen en uit te zuiveren. Denk maar eens aan het voeding patroon wat je hanteert. Ben jij jezelf bewust van wat en wanneer je iets eet. Zijn er eventueel substanties die je tot je neemt zoals Rookwaren, Alcohol of drugs. Hoe vaak ben je met je telefoon bezig. Hoe vaak kijk je tv en wat voor soort programma's, Series en films bekijk je. 

 

Ook onze Gedachten, Woorden, Voeding en creaties creëren veel meer dan waar we onszelf misschien wel bewust van zijn. Zoals je ziet valt er heel veel onder opschonen en uitzuiveren. Het is leerzame materie die je echt bewust kan maken van jezelf.

 

Wil je hier meer over weten, dan adviseer ik je deel te nemen aan de opleiding welke in 2024 van start zal gaan. Tijdens de opleiding gaan we hier uitgebreid op in.